Bænke legeplads

Bænke legeplads
Bænke legeplads

Det er skønt at se ungerne lege og udfolde både kreativitet og fantasi på en af byens bedste legepladser. Men det kan være knapt så skønt, når man selv er tvunget til enten at stå, eller sidde på kanten af sandkassen, fordi der ikke er siddepladser nok.

Hos Out-sider arbejder vi for at skabe produkter på tværs af aldre. Vi bestræber os på, at vores produkter er multifunktionelle og kan implementeres i forskellige byrum, til gavn fora både børn og voksne. Samtidig tænker vi byen og legen ind i produktet. Vi arbejder ud fra et koncept, hvor der er højt til himlen. Vores stilrene og kvalitetsrige udendørsmøbler passer til både store og små, og er et godt samlingspunkt i det ellers traditionelle byrum.

Hos Out-sider vil vi gerne gøre drømmen om det perfekte udeareal til mere, end bare en drøm. Der skal være plads til masser af leg, men også til, at man kan komme hinanden ved. Det kan selvfølgelig være lidt af en puslespil at finde på optimale og holdbare løsninger, men heldigvis har vi et bredt sortiment af installationer, der egner sig til alle udfordringer.

Eksempelvis er vores superfine bænk, i højtrykslaminat, et nyt og innovativt materiale. Hvor en træbænk ofte kan være fugtig og metal kan være koldt eller varmt, er vores bænk helt uden disse ulemper, i et stilfuldt minimalistisk design og en god, solid konstruktion.

Ideelle komfortsæder i bymiljøet

Er der tale om et større område med mere plads, som f.eks. i parker, haver eller skatingbaner, kan det være at vores superfinesæde m passer bedre. Sædet er ideelt til både trapper og betonplinte i bymiljøet og giver god komfort, der samtidig skaber en hyggelig og social stemning, når man mødes med venner og bekendte, eller støder på nye mennesker på en dejlig dag.

Er der mure eller plateau kan vores superfine sæde l gøre underlaget til en komfortabel oplevelse. Her er der også tale om højtrykslaminat, som ovenikøbet er UV-stabilt. Materialet kræver desuden ingen vedligeholdelse.

Ud over de nævnte modeller, står Out-sider også bag en lang række mere moderne og innovative bænke og legepladsinstallationer, der alle giver god plads til leg, samvær og udforskning af livet.

 Bænke-legepladsOm Bænke legeplads