Bænke til park

Bænke til park
Bænke til park

Hos Out-sider arbejder vi ud fra konceptet om at have højt til himlen. Vi skaber produkter på tværs af aldre, der kan samle børn såvel som voksne og som er funktionelle for alle. Vores produkter er tiltænkt det traditionelle såvel som det moderne byrum, og derfor er både leg og komfort implementeret i vores multifunktionelle designs.

Sommetider kan det være lidt af et puslespil at finde udendørsmøbler, der er både sikre, stilrene og kvalitetsrige, som passer til både børn og voksne. Hos Out-sider laver vi udfordringer til løsninger og har et stort og bredt sortiment af både bænke og legepladsinstallationer, der giver gode og optimale siddemuligheder, med plads til hygge og nærvær.

Hvad enten man har egen have, gårdmiljø eller bor i lejlighed, er det altid en fornøjelse at komme en tur i parken. Børnene kan lege med hinanden og skabe nye relationer, og mens de render jer om benene og griner, får I mulighed for at pleje egne relationer på moderne og funktionelle udendørsmøbler.

Klassiske former i en moderne verden

Hvor træbænke ofte kan have taget skade af fugt og metal enten kan virke koldt eller varmt, er Out-siders møbler designet i et nye og innovative materialer. Se eksempelvis nærmere på vores superfine bænk i højtrykslaminat, der både er UV-stabilt og som ikke kræver vedligeholdelse. Den er udformet i et minimalistisk og stilrent design, men solidt konstrueret, så den tåler at blive brugt og kan stå imod både vind og vejr.

Er du mere til ideen om nærvær og kommunikation, kan det være at rundbordet har den største interesse. Her er der både mulighed for at nyde den medbragte madpakke, komme hinanden nær og få en god snak over cirklen. De 4 sæde-kvadranter kan desuden højdejusteres, så der både er et niveau for voksne, samt små og høje børn. Bordet er også så smart, at det kan omformes og bruges i forlængelse af bordpladen, så der kan blive plads til mellem 8-12 personer, i fornemt selskab.

Er der større behov for en permanent forlængelse, er langbordet en sikker vinder. Bordet minder om det traditionelle langbord, men er her blevet nyfortolket i sin form. Bordet har 4-6-8-10 pladser med god mulighed for, at man kan både sidde, spise og snakke med nem indgang fra bordets 4 sider. Bordet er inspireret af de gamle høstfester og ølfestivaler.

Bænke-til-parkOm Bænke til park