Bord bænkesæt legeplads

Bord bænkesæt legeplads

At tage en drøm om en legeplads og omforme den til en virkelig drømme bord bænkesæt legeplads, kan være noget af en udfordring, og en kunstart. Der skal være plads til hygge og samvær for de voksne, fællestid med familien og leg til børnene. Det stiller store krav til designet af enhver bænkesæt legeplads løsning der installeres.


Bord bænkesæt legeplads løsninger fra out-sider

Hos out-sider arbejder vi hver dag på at udfordre os selv og finde på nye, optimale løsninger til bænkesæt legeplads installationer og indretning af byrum. Vi har altid højt til himlen i vores tanker, og udfordrer det traditionelle byrum med stilrene, sikre og kvalitetsrige udendørsmøbler, der passer til alle, og samler befolkningen.


Udover mere traditionelle, men innovative løsninger inden for bænkesæt, står out-sider også bag en række af andre legepladsinstallationer, perfekt til samvær, leg og udforskning af livet. Vores populære HopOp er rene og enkle cylinder former i varierende størrelser og valgbare højde- og afstandsplaceringer. De kan både bruges til lege og hoppeløsninger, til "jorden er giftig" og til hvile og siddepladser i byrummet.


Satellite designet kan derimod opstilles på 4 forskellige måder, der muliggør, at man kan sidde i hulen, dyrke parkour eller kravle op i ribberne på denne designkreation. En ideel opstilling består af 2-3 Satellites, der skaber et særligt urbant rum for børn og unge.


Kreative og innovative bord bænkesæt legeplads løsninger i børnehøjde

Hos out-sider brænder vi så meget for bord bænkesæt legeplads og udendørsløsninger i børnehøjde, at vi i 2011 indgik i samarbejdet med projekt "Børn i bycentrum". Børn og unge er ikke længere en lille del af vores samfund, de spiller en større rolle, og er blevet selvstændige forbrugere. Det mener vi hos out-sider, at deres bord bænkesæt legeplads skal afspejle.


Projekt "Børn i bycentrum" blev stiftet i Kolding, og havde til formål at gøre Kolding bycentrum et sjovere og mere interessant sted at være for børn. Out-sider indgik i partnergruppe A sammen med D-signtegnestuen, Interaktionsdesigner Ole Prinds og Designbørnehuset Sanseslottet, og gik sammen i det 4årige EU-støttede projekt.


Bord-bænkesæt-legepladsOm Bord bænkesæt legeplads