Indretning af byrum

Indretning af byrum

Hos out-sider har vi gjort det til vores passion at levere indretning af byrum, som holder i mange år frem, og samtidig skaber samvær og fællesskab i lokalområdet. Vi har mod og puls, og vi har altid højt til himlen i vores tanker. Vi elsker kreative udfordringer, og arbejder altid på at vores indretning af byrum får borgerne til at føle sig som et fællesskab.


Indretning af byrum er ikke bare tilfældig indretning

At stå for en indretning af byrum er ikke en opgave man kan udstikke til alle og enhver. Det er ikke som at designe dagligstuen derhjemme. Hos out-sider har vi i forbindelse med vores indretning af byrum sørget for at omgive os med positive mennesker, og finde inspiration i både vores nærmiljø og helte. Vores indretning af byrum er inspireret af Bruce Springsteens power og puls, af Bang & Olufsens design og integration og en Jaguar E's elegante stil. Vi inspireres af alt, for at leve op til vores vision om at være leverandør af indretning af byrum, og oplevelsesinventar til offentlige miljøer.


Kreativ indretning af byrum med minimum vedligeholdelse

Vi har adskillige løsninger inden for indretning af byrum, og vores produktsortiment tæller adskillige kreative og stilrene udendørsmøbler. Et af vores populære produkter er nyeste kreation inden for Loop Picnic. Navnet er Loop Cone med HopOp 500. Der er plads til 6 omkransende HopOP 500 siddepladser omkring en Loop Cone, hvilket giver mulighed for at skabe små, uformelle siddegrupper og hyggestunder. Vi er gået væk fra klassiske bord/bænkeløsning, og har i stedet skabt et design, hvor form, materiale og farve tilsammen giver et sjovt, vedligeholdelsesfrit bord/bænkesæt. Loop Picnic er designet af AART Designers og out-sider.


Vi udvikler os altid

Hos out-sider tager vi hensyn til at vores udendørsmøbler til indretning af byrum skal behage alle, og sammenkæde på tværs af aldre, kulturer og brugsønsker. At indrette en offentlig plads eller park er ikke noget der gøres på en dag. Vi leverer de bedste og mest innovative løsninger til indretning af byrum, men vi vedbliver at lære hver eneste dag. Vi udvikler med vores kunder og vores omgivelser, og vi har altid nye kreative designs på tegnebrættet.


Indretning-af-byrumOm Indretning af byrum