Indretning byrum

Indretning byrum

Indretning byrum er næsten blevet til en moderne kunstart, og hos out-sider går vi gerne forrest i kampen mod kedelig indretning byrum løsninger. Væk er de trætte og slidte bænke med borde, der mangler halvdelen af brædderne. Hos out-sider designer vi kreative, innovative og vedligeholdelsesfri møbler, der holder i mange år frem. Perfekt til indretning byrum i byer og på mere landlige områder.


Indretning byrum løsninger skal skabe fællesskab

Hos out-sider mener vi at udendørsløsninger og indretning byrum skal skabe mulighed for samvær og fællesskab. Både med dem man holder af, men også med naboer og fremmede. Vores land er et fantastisk miljø at bevæge sig rundt i, og vores forskellighed er vores store styrke.


Når vi designer vores produkter er det denne tanke der ligger til bund for vores arbejde. Vores motto er "Rethink Urban Space" og det lever vi dagligt op til. Vi udfordrer os selv, for altid at levere nye innovative løsninger, til en mere optimal indretning byrum.


Hvilken indretning byrum passer til dig?

Vi tænker altid kreativt og ud af boksen når vi designer indretning byrum. Gennem tiden har det betydet at vi har udvidet vores produktsortiment med adskillige forskelligartede løsninger, som alle lever op til det stilrene og vedligeholdelsesfri design vi ønsker at udarbejde.


Et af vores nyeste produkter er det minimalistiske Loop Cone Bord, der kan opstilles på mange forskellige måder og eventuelt kombineres med HopOp 500 siddepullerter. Der er plads til 6 siddepladser omkring hver Loop Cone, hvilket giver et mindre og mere intimt miljø i det pågældende indretning byrum, end ved store fællesborde løsninger.


Vores Plateau bord med integreret bænk er en anden af vores populære løsninger. Her har vi arbejdet med et grafisk og minimalistisk udtryk med stærke rødder i Skandinavisk designtradition. Plateau løsningen giver mulighed for både at have mindre fællesskaber, men også at kunne interagerer med hinanden i de forskellige miljøer.


Vi garanterer at du hos os, finder en indretning byrum løsning der passer til lige netop det behov du har for udendørsløsninger og indretning byrum.


Indretning-byrumOm Indretning byrum