Indretning byrummet

Indretning byrummet

Hos out-sider har vi gjort det til vores passion at arbejde med indretning byrummet løsninger for mange forskellige miljøer.


Ikke to indretning byrummet opgaver er ens

At arbejde med indretning byrummet kræver kreativitet og fleksibilitet. Ikke to byrum er ens, og hos out-sider designer vi møbler, som opfordrer til hygge og samvær på tværs af de forskellige miljøer.


Vores Superfine bordløsninger er for eksempel ideelle til udendørs miljøer, hvor overdækning ikke er en løsning. Træ vil ofte blive fugtigt, og metalmøbler er enten for kolde eller for varme. Hos out-sider tænkte vi derfor ud af boksen, og skabte Superfine-serien, der er udarbejdet i højtrykslaminat. Dette giver et udendørsmøbel til indretning byrummet der kan bruges året rundt. Designet har vi holdt minimalistisk og med en solid konstruktion.


Men indretning byrummet er meget andet end blot siddemøbler. I samarbejde med blandt andet Arkitektskolen Aarhus og Kollision er out-sider en del af Ide-banken, som indeholder endnu ikke producerede møbler og "custom designs". Det er der blandt andet kommet LightSpot ud af.


LightSpot er skabt til at få borgene til at skabe interagering med hinanden. De innovative møbler indbyder til indretning byrummet løsninger, hvor der skal være plads til udforskning, uformelle mødesteder, leg, undren og afslapning. I tilgift har LightSpot den funktion, at de om aftenen lyser svagt op og inviterer til ophold på sig. Når man sætter sig, lyser det yderligere op, lige som det også kan skabe yderligere lys i udvalgte tidsperioder.


Skabelsesprocessen bag indretning byrummet

Hos out-sider er vores tilgang til design altid progressiv. Vi arbejder med eksterne designere og arkitekter, men arbejder altid ud fra 3 processer.


Vores byrumsprojekter er konkrete projekter hvor vi designer et skræddersyet produkt til den pågældende sag inden for indretning byrummet. I ca. 25 % af tilfældene bliver produktet efterfølgende en del af vores faste sortiment.


25 % af vores katalog kommer i stand ud fra produktforslag der sendes til os uopfordret. Rammer disse vores ønsker og smag, starter samarbejdet og udviklingen herefter, for at indlemme designet i vores sortiment.


De sidste 50 % af vores produktkatalog kommer fra designbriefs, hvor vi udarbejder et designbrief hos out-sider, som eksterne arkitekter dernæst kan byde ind på.


Indretning-byrummetOm Indretning byrummet