Pullert byrym

Pullert byrym

Børn har masser af fantasi og kan få de bedste lege ud af de mindste redskaber. Men af og til er det rart, når fantasien kan stimuleres af ting i byrummet, der kan danne rammer om en god leg eller et velfortjent pusterum.

Hos Out-sider arbejder vi for at skabe en række produkter på tværs af aldre. Vores produkter er multifunktionelle og taler til fantasien såvel som roen.

Vi har et koncept der siger, at der skal være højt til himlen. Derfor er vores stilrene og moderne udendørsmøbler tilpasset både store og små, så der er mulighed for at finde det bedste samlingspunkt i det traditionelle byrum. Vores byer tilhører os alle sammen. Vi mener derfor at det er vigtigt, at der er plads til både leg og ballade, men også til at man kan få sig en hyggelig snak, møde nye mennesker og komme hinanden ved. Hos Out-sider bliver udfordringer til resultater, og med vores brede sortiment, kan du være helt sikker på at finde en holdbar løsning, der passer til dit behov.

Vild leg og hvile leg

Se eksempelvis nærmere på vores HOPOP, der med sin rene og enkle cylenderform, er inspireret af naturens lave træstubbe og den populære børneleg "jorden er giftig". HOPOP kommer i forskellige størrelser og højder og er perfekt til både legepladser og byrum. Pullerten kan naturligvis også bruges til at sidde på, eller hvile på og er fremstillet af rotationsstøbt polyethylen. De kommer i et hav af fine farver, som f.eks. røs, limegrøn, orange, gul, lilla, blå eller grå og kan både nedgraves eller nedstøbes.

Vores model HOPOP 500 kan også boltes fast og er ligeledes en funktionel sidde- og hoppepullert, der passer godt til legepladser, grønne områder eller i skolegården. Pullerterne kan også placeret i klynger og skaber et positivt og dynamisk miljø.

En lidt hygelig installation, er vores Jello Sun. Den er også er et byrumselement, der er svært at sætte i bås. Den er et mix mellem et solcelle-lysmodul, en robust pullert, en hvileplads, et samlingssted og en cykelparkering. Når mørket sænker sig, vil Jello Sun lyse op. Det er gratis lyd, da der ikke er brugt kabler og installationen er uafhængig af el-nettet.

Det indirekte stemningslys strømmer gennem slidserne og former et stjernemønster på jorden. Et fint blikfang, der også kan bruges i cykelkældre.

Pullert-byrumOm Pullert byrym