Team

Der er højt til himlen

Medarbejderne i out-sider har samme værdigrundlag som out-sider; Vi har mod og puls, der er højt til himlen i vore tanker, og vi tænder på udfordringer og elsker positive oplevelser.
Efter ca. ni års eksistens udgøres teamet nu af syv engagerede medarbejdere, og vi har mål om at vokse, men ikke nødvendigvis at blive en stor organisation - vi vil være kernen i forretningen og ellers købe ydelser udefra.

Vi omgiver os og samarbejder med aktive, positive mennesker, som vi har tillid til og respekt for.

Ib Mogensen

Ib Mogensen er hovedaktionær, administrerende direktør og ansvarlig for salg og udvikling.

Ib er ingeniør og har tidligere arbejdet som udviklings- og marketingdirektør i Louis Poulsen Lighting, udviklingsdirektør hos Thorn & Jakobsson og produktudvikler/projektleder ved Bang & Olufsen.

De helt åbenlyse passioner er design, lys og innovation, og Ib bokser gerne et par omgange i fritiden.

Ib Mogensen
Contact
T
+45 2261 7420

Maja Papic

Maja Papic er out-siders salgs – og marketingskoordinator og fokuserer hovedsagelig på vores eksportmarkeder.

Maja er cand.merc. i Design Communication Management og har tidligere arbejdet i audio- og høreapparat industrien, hvor hendes ansvarsområder dækkede over events, planlægning, salg og marketing i EMEA markeder.

Musik og dans er en del af Majas DNA. Og mottoet ’Hvor der er vilje, er der vej’ har fulgt hende i alle aspekter af hendes private og professionelle liv. 
 

Maja Papic
Contact
T
+45 6014 6080

Alice Vinkel

Alice Vinkel er partner og ansvarlig for marketing og salg.

Alice er uddannet indenfor kommunikation og projektledelse - og har tidligere arbejdet som marketingkoordinator hos Thorn & Jakobsson og projektleder hos Phønix Tag.

Grafisk design og 'at få tingene til at ske' er en passion for Alice, som også gerne løber en hel eller halv marathon i fritiden.
Alice Vinkel
Contact
T
+45 2147 5684

Jonas Pedersen

Jonas Pedersen er out-siders produkt- og designingeniør med ansvar for udvikling og konstruktion. Jonas har erfaring som designer hos legepladsproducenten KOMPAN, hvor ikke to dage var ens, og udviklingen af fremtidens legepladser var i fokus – Jonas får nu jord under neglene og udvikler morgendagens byrumsinventar hos out-sider.

I fritiden bruger Jonas sin tid på gastronomi og gør det selv-projekter i eget hjem, hvilket også er en del af hans passion for at se sine tanker blive til virkelighed.


 

Jonas Pedersen
Contact
T
+45 4264 1959

Johnny Mikkelsen

Johnny Mikkelsen er ansvarlig for logistik, ordrehåndtering og indkøb.

Johnny kommer fra computer-branchen, og har mange års erfaring indenfor bl.a. lager, logistik, indkøb, ordrehåndtering og økonomi.

I sin fritid spiller Johnny både fodbold og billard.

Johnny Mikkelsen
Contact
T
+45 4014 7494