Team

Der er højt til himlen

Medarbejderne i out-sider har samme værdigrundlag som out-sider; Vi har mod og puls, der er højt til himlen i vore tanker, og vi tænder på udfordringer og elsker positive oplevelser.
Efter ca. ni års eksistens udgøres teamet nu af syv engagerede medarbejdere, og vi har mål om at vokse, men ikke nødvendigvis at blive en stor organisation - vi vil være kernen i forretningen og ellers købe ydelser udefra.

Vi omgiver os og samarbejder med aktive, positive mennesker, som vi har tillid til og respekt for.

Ib Mogensen

Ib Mogensen er hovedaktionær, administrerende direktør og ansvarlig for salg og udvikling.

Ib er ingeniør og har tidligere arbejdet som udviklings- og marketingdirektør i Louis Poulsen Lighting, udviklingsdirektør hos Thorn & Jakobsson og produktudvikler/projektleder ved Bang & Olufsen.

De helt åbenlyse passioner er design, lys og innovation, og Ib bokser gerne et par omgange i fritiden.

Contact
T
+45 2261 7420

Stine Juelner

Stine Juelner er vores Export Manager med ansvar for salg udenfor Norden.

Efter en del år i London, en MBA og 15 års international erfaring i livsstilbranchen er hun nu klar til at retænke byrummet, sammen med vores samarbejdspartnere i hele verden.

Stine har en passion for design og en stærk entreprenørånd. Fritiden bruges med familie og venner, samt udforske de mange legepladser i København sammen med hendes 2 drenge.

Contact
T
+45 2844 6142

Alice Vinkel

Alice Vinkel er partner og ansvarlig for marketing og salg.

Alice er uddannet indenfor kommunikation og projektledelse - og har tidligere arbejdet som marketingkoordinator hos Thorn & Jakobsson og projektleder hos Phønix Tag.

Grafisk design og 'at få tingene til at ske' er en passion for Alice, som også gerne løber en hel eller halv marathon i fritiden.
Contact
T
+45 2147 5684

Johnny Mikkelsen

Johnny Mikkelsen er ansvarlig for logistik, ordrehåndtering og indkøb.

Johnny kommer fra computer-branchen, og har mange års erfaring indenfor bl.a. lager, logistik, indkøb, ordrehåndtering og økonomi.

I sin fritid spiller Johnny både fodbold og billard.

Contact
T
+45 4014 7494

KRIS RETOFT

Kris Retoft er uddannet maskiningeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og beskæftiger sig med konstruktion og udvikling af nye produkter samt teknisk support på tværs af virksomheden.
Udenfor out-sider er Kris en udpræget cykelentusiast. Godt håndværk er en lidenskab og Kris har derfor altid gang i flere projekter der kræver et par gode hænder.

Contact
T
+45 2579 1610

Tina Taul

Tina Taul er uddannet på Arkitektskolen i København og er out-siders grafiske designer og ansvarlig for sociale medier og web. Tina elsker både at pille med de helt små detaljer i illustrator og at arbejde mere bredt med tekst, formidling og billeder.

Fritiden bruges med familien i kolonihaven, men man kan også spotte hende i en kajak eller på hovedet i en kasse gamle sager på det nærmeste loppemarked.

Contact
T
+45 2670 0747