Skabelsesprocessen

Skabelsesprocessen

Vi har en progressiv tilgang til design af byrumsinventar, hvad enten det er i nye former, nye materialer, nye anvendelser eller via teknologiintegration. Sammen med eksterne designere og arkitekter skaber vi nye produkter via 3 processer:
    
Byrumsprojekter
I forbindelse med konkrete byrumsprojekter designer arkitekten/landskabsarkitekten et skræddersyet produkt – og dette produkt bliver evt. efterfølgende forfremmet til et nyt standardprodukt. Ca. 25% af vore nye produkter skabes via denne proces.

Designbrief
Ud fra vores produktstrategi udformer vi et designbrief, som enten udvalgte arkitekter/designere - eller en større skare af samme - byder ind på. Ca. 50% af vore nye produkter skabes på denne måde.

Produktforslag
Arkitekter/designere sender os uopfordret nye produktforslag, som eventuelt rammer vores ønsker og smag – og de udvikles derfra til et nyt produkt. Ca. 25% af vore nye produkter opstår på denne måde.       

Vi arbejder med royaltybaseret designerafregning, så skaber vi en salgssucces, resulterer det i en pæn indtægt for designeren.