Design

Vore designere

Vi har et rigtig godt øje til formgivning og design, men vi designer som udgangspunkt ikke produkter selv. Produkterne fødes i en kreativ proces med eksterne arkitekter og designere, hvor vi med vores designfilosi og kreativ proces giver vores dygtige samarbejdspartnere et robust fundament til at kunne udvikle idéer og nyde hele oplevelsen.

Vore danske og udenlandske designere har alle med succes arbejdet med arkitektur/byrum, byrumsmøbler, byrumsinventar, byrumselementer, lys og andre langvarige forbrugsgoder. Garvede kendte designere og nyere navne, som alle med entusiasme og passion ønsker at give nye oplevelser - og forhåbentlig bliver ophavsmænd til nye kommende danske designikoner indenfor udendørsinventar. 

Dette afspejles i udvalget af vores designere, som du kan læse mere om nedenunder. Vi har samlet lidt tekst og nogle af deres produkter, som du også er velkommen til at klikke ind på og læse mere om her på Out-sider.

Nation

NATiON blev stiftet i 1996 af Hans Christian Asmussen.
I de første år blev der hovedsageligt arbejdet med markedsføring.

Langsomt skiftede fokus til mere rendyrket grafisk design og designteoretisk arbejde og endelig indenfor de nærmeste år design af forskellige produkter.

Related Products
OBSTRUCT
Dynamisk og fleksibelt byrumsmøbel
JELLO
Verner Panton

"Formålet med mit arbejde er at få folk til at bruge deres fantasi. De fleste mennesker lever i en kedelig, grålig konformitet, skrækslagne for farver. Ved at eksperimentere med farver, lys, tekstiler og møbler, som udnytter den seneste teknologi, prøver jeg at vise nye veje og opfordre mennesker til at bruge deres forestillingsevne og gøre deres omgivelser mere spændende".

Verner Panton, 1926-1998

AART Designers

AART designers fungerer som designafdeling i AART architects og er drevet af at udvikle integrerede, innovative designløsninger på tværs af arkitekturens skalaer.

Specialeområderne er industrielt produktdesign og inventarprojekter, som enten udspringer af byggesager i huset eller som selvstændige, kundetilpassede udviklingsprojekter. Sammen med partnerne i AART architects, Torben Skovbjerg, Anders Strange og Anders Tyrrestrup (tv.), er Morten Hove Lasthein (th.) medejer af AART designers, hvor han er chefdesigner.

Related Products
Loop socialt møbel
LOOP CIRCLE
LOOP LIGHT
LOOP ARC
LOOP LINE
Holscher Design

Holscher Design blev grundlagt som tegnestue i 1995 af den anerkendte arkitekt og industrielle designer, Knud Holscher, som er en af Skandinaviens mest indflydelsesrige formgivere og startede sin karriere hos den verdensberømte arkitekt Arne Jacobsens.

Idag er Holscher Design et af Skandinaviens førende designfirmaer med mere end 70 priser og 40 års erfaring i bagagen. Virksomhedens kernekompetencer er produktdesign, grafisk design, service design og designstrategi.

Related Products
PLATEAU PICNIC O
out-sider

Normalt skabes vores produkter i samarbejde med eksterne designere, men i enkelte tilfælde opstår produkterne internt. HopOp og HopOp500 er gode eksempler herpå.

Related Products
HOPOP
HOPOP 500
BSAA Arkitekter

Innovation, miljø, forskning og kvalitetsstyring er nøgleord hos BSAA. Tegnestuen forsøger i dagligdagen at gennemføre nytænkning i sammenhængen mellem æstetisk, funktionelt og ressourcerigtigt design.

Related Products
BOA
Arkitektfirmaet Gustin

Arkitektfirmaet Gustin er et ungt, dynamisk og kreativt firma, med fokus på den levende og innovative by.

"Vi arbejder målrettet og visionært med at skabe en bedre by, med flere oplevelser, mere poesi og større variation.Alle vores projekter skabes i en symbiose mellem humor, seriøst arbejde, teknologi og en kreativ tankegang.Vi har en ambition om at skabe sunde projekter, der er tilpasset konteksten, økonomien og klientens ønsker. Målet er at skabe inspirerende oplevelser i forskellige skala. - Derfor arbejder vi med et bredt spekter af projekter spændende fra programmatisk analyse, byplanlægning, urbant design, bygningsarkitektur og til udvikling af interaktive installationer."

Related Products
SATELLITE
GHB Landskabs-arkitekter

Hos GHB mener vi, at den arkitektoniske udformning udspringer af stedets særlige kvalitet, karakter og situation, og derfor designer vi altid i dialog med konteksten.

Hvad enten det drejer sig om planlægningsopgaver, uderum, landskaber eller byrumsinventar samtænker vi æstetik og funktionalitet med henblik på poetiske og kvalitetssikre løsninger i vores fælles rum.

Related Products
FITSTATION
CHICANE
Karim Rashid

Jeg tror på, at vi kunne leve i en helt anden verden - en, der er fuld af reelle nutidige inspirerende genstande, rum, steder, verdener og oplevelser. Design handler ikke om at løse problemer, men om en gennemgående forskønnelse af vores byggede miljøer.

Jeg koncentrerer mig om funktionalitet, men designet skal også indeholde et "human touch" - noget blødt, der rører dig og gør, du føler dig godt tilpas.

Related Products
LAVA
Julie Kierkegaard

Hos Julie Kierkegaard Landscape Architects arbejdes der med det enkle og ligefremme sprog i udviklingen af projekterne. Vi forholder os altid til miljø og kontekst, og tænker i fremtiden.

Udover landskabsprojekterne har tegnestuen specialiseret sig i at designe robust byinventar. Vi tilstræber, at form og funktion er multianvendelig – eks. Bike og Bike Sun, som er en cykelsteler, adgangsbegrænser for trafik og med/uden lys.

Related Products
BIKE SUN
BIKE
Miramondo

Wolfgang Hints er arkitekt og østrigst designer med eget firma - MIRAMONDO. Wolfgang designer og konstruerer produkter i højtrykslaminat, lærketræ og stål og prioriterer alle produktets facetter meget højt.

Produkterne kendetegnes ved et rent design med høj funktionalitet, stor detaljeringsgrad, minimal vedligeholdelse og bæredygtige materialer og processer i hele fremstillingsprocessen.

Related Products
superfine xl bench
SUPERFINE SÆDE L
SUPERFLY PLINT
NATiON + KSA DESIGN

Hans Christian Asmussen og Karin Schou Andersen har hver især mange års erfaring indenfor industrielt design med kunder i både ind- og udland. En produktserie er optaget i MOMA's permanente samling + flere designmuseer i Europa.

Siden 2010 har de to designere samarbejdet om udvikliing af innovative produkter til offentlige og halvoffentlige byrum, pladser og anlæg. Begge har en fælles lidenskab for at arbejde med materialet beton. Til sammen leverer duoen super-kreative og iderige projekter kombineret med solid design- og udviklingserfaring.

Related Products
Dynamisk og fleksibelt byrumsmøbel
JELLO
Extremis

Det faktum, at Dirk Wynants aldrig følger strømmen, men altid udvikler innovative og progressive design, er helt sikkert en del af hans succeshistorie.

Dirks filosofi er: merværdi, innovere eller dø, vi elsker planeten, klassikere for fremtiden, sexet fremragende stuff, årsag til eksistens, design er menneskeligt, det er ikke møbler, disse er "værktøjer til samvær"

Related Products
LANGBORDET
RUNDBORDET
Kristine Jensen

Kristine Jensen har via sine mange år som landskabsarkitekt opbygget et solidt kendskab til behovene og mulighederne indenfor inventar til bl.a. byrummet.

Tegnestuen er i dag en af Danmarks største landskabstegnestuer og vinder mange store projekter – i høj grad i kraft af hendes evige søgen efter nye løsninger til og for mennesker.

Related Products
AMAGERSTOLEN
Ross Lovegrove

Ross Lovegrove er en engelsk visionær designer. Inspireret af logik og skønheden i naturen har hans design en treenighed mellem teknologi, materialevidenskab og intelligent organisk form.

Der er altid indlejret en dybt menneskelig tilgang i hans designs og innovativ vitalitet i alt, hvad han arbejder med lige fra kameraer til biler til tog, luftfart og architecture. Han er vinder af talrige internationale designpriser.

Outsign

Outsign er et større fransk arkitekt- og designbureau med succesfuldt arbejde indenfor arkitektur, grafik og produktdesign.

Med baggrund i den brede alsidighed og erfaring har de skabt mange udendørsprodukter, herunder en række karakteristiske pullerter i internationalt design.

Related Products
STOPPENÅLEN - HØJ
STOPPENÅLEN - LAV
Vega landskab

VEGA landskab arbejder i alle skala, fra strategisk planniveau til detaljeret design.

Tegnestuen dækker hele Danmark, med kontor i Aarhus ledet af Anne Dorthe Vestergaard og kontor i København ledet af Anne Galmar.

VEGA arbejder med at skabe meningsfyldte og robuste rammer for det gode hverdagsliv.
Gode rum er meget mere end flotte omgivelser – de skal fungere, involvere, aktivere og indbyde til fællesskab på tværs.

Polyform

POLYFORM er en prisvindende arkitektvirksomhed med speciale i at omdanne komplekse problemstillinger til smuk, funktionel og bæredygtig arkitektur. Vores løsninger skabes altid i dialogen mellem vision, omgivelser og økonomi. Denne tilgang skaber sammenhæng, helhed og merværdi i alle vores projekter.

POLYFORM betyder mange former. Vi mener, at alle problemstillinger er unikke, og at hver enkel løsning har sit eget arkitektoniske udtryk og sin egen unikke form. POLYFORM  er specialister i at udføre rådgivning på tværs af arkitektfagets skalaer og traditionelle faggrænser. Vi sammentænker byggeri, byplanlægning, landskab og design med særligt fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed.

Playscapes

Playscapes denmark er en innovationsvirksomhed, der har eksisteret siden 2004 og drives af Charlotte Prang og Per Stokbro.

"The Art of Interaction" er grundstenen i vores fundament, idet vi ønsker at inspirere mennesker til at skabe værdi for sig selv og andre gennem dialog og udvikling.Vi udvikler vores produkter og ydelser med fokus på menneskelige relationer, uanset om de er til offentlige eller private virksomheder. Med udgangspunkt i en unik kunstnerisk proces, skaber vi miljøer, der giver grobund for vækst, mangfoldighed og frigørelse af potentiale.

Related Products
SØSTJERNE
TXB DESIGN

"Jeg er meget interesseret i verden af objekter og hvordan folk opbygger følelsesmæssige forbindelser naturligt. Det afhænger af former og farver, i oplevelsen af brug og i den identitet, du ønsker at vise brugen af dem."

Related Products
ROCK
Salvador Dalí

Salvador Dalí, 1904-1989 (spansk maler m.m.) er den mest berømte og spektakulære repræsentant for surrealismen.

Salvador Dalí kredser motivisk om drøm, seksualitet, religion og metamorfoser af forskellig art. Han anvendte et tidligt udviklet storhedsvanvid som sin kreative kraft. Med sin minutiøse, klassisk akademiske teknik, som han selv kaldte "håndmalede drømme-fotografier", skabte han billeder, der lader hans fantasisyner overgå virkeligheden.