Reference

Aalborg havnefront

Aalborg, Danmark

Masterplanen for havnefronten ved Musikkens Hus i Aalborg er inspireret af strandens og klitternes møde

Områdets stiliserede trapper og niveauer i rå materialer er tænkt som multifunktionelle opholdsområder, og skal visuelt samle de forskellige bygninger i en helhed. Til forskellige typer siddepladser er valgt Superfine-seriens  sæder – i stål og højtrykslaminat

 

Tilføj til moodboard

Tilføj til moodboard

Tilføj til moodboard

Med Superfine sæde L bliver dét at sidde på en mur en rar oplevelse. Sæderne skaber komfortable siddepladser, der inviterer folk til at opholde sig. Ofte foretrækker folk at sidde på udendørs trapper, men disse overflader kan være beskidte og kølige. Med højtrykslaminatet, der laver et buk, opnås en behagelig siddeoplevelse, samtidig med at skarpe og ubehagelige betonkanter skjules og beskyttes