Reference

Landbohøjskolens Have

Frederiksberg, Danmark

Landbohøjskolen havde ikke økonomiske midler til at anskaffe opholdsmøbler til deres have, hvilket gav anledning til kreativitet. De besluttede sig for en yderst personlig sponsoreringstilgang. Borgerne blev tilbudt muligheden for at få indgraveret en personlig tekst på ryglænet af en bænk, mod at finansiere selve bænken.

Det var af afgørende betydning for KU’s landskabsarkitekt, at møblerne ikke skulle tage fokus fra de smukke træer og planter i omgivelserne. Derfor blev der valgt en bænk med enkelt design og en neutral, grå farve. Robusthed var også en vigtig faktor, da Landbohøjskolens have er åben for alle.

Tilføj til moodboard

Det var vigtigt for landskabsarkitekten, at møblerne ikke tog fokus fra de smukke træer og planter

Tilføj til moodboard

Tilføj til moodboard

Superfine bænken er et godt eksempel på, hvordan nye designs kan opstå, når materialer af høj kvalitet anvendes på utraditionelle måder. Maksimal stabilitet med minimal materialetykkelse. Bøjning af højtrykslaminat giver bænken både komfort og karakter, og sidepanelerne danner en markant profil på bænken. Den kan stå smukt alene eller placeres i rækkeformation for en imponerende effekt i byrummet