Reference

Nijmegen

Holland

Nijmegen er kendt for sin rige kulturelle og kunstneriske scene. Som en af Hollands ældste byer har Nijmegen en lang historie med kunst og kultur, der strækker sig tilbage til romertiden. Byen har flere museer, gallerier og kunstfestivaler, som tiltrækker kunstnere og besøgende fra hele verden

Urban kunst kommer nu også til live i byen! Vores LOOP-møbler er blevet forvandlet til lærreder for smukke malerier, der fremhæver det grønne miljø.

Kommunen har etableret en “Vandrepark”. Det er placeret i nærheden af ​​labyrinten-kunstværket på Nijmeegse Waalkade. Denne park består af 35 plantekasser fyldt med planter og træer og 5 Loop ARC bænke, alle lavet af genbrugsplast. Hver tredje måned flytter Walking Park til et andet sted i byens centrum. Afhængigt af placeringen varierer parken i størrelse og form. Vandreparken skaber opmærksomhed om vigtigheden af ​​biodiversitet og grønnere i centrum af Nijmegen. Grønt gør bymidten mere attraktiv, bidrager til en bedre livskvalitet og mindsker varmestress. Derudover bruges parken som en platform til at fremme to søjler i Nijmegen city marketing: Young Vibe og Health & HighTech. Ved hjælp af street art er der blevet anvendt farverige billeder på plantekasserne og bænkene, der promoverer disse temaer. De har genbrugt ​​Loop ARC-bænke, som oprindeligt var antracitgrå. De muntre og farverige bænke i Walking Park blev malet af Vincent William fra kunstfirmaet Combolution og derefter lakeret. Bænkene er fyldt med vand for at give dem tyngde, så de ikke skal forankres til jorden. Dette gør dem nemme at flytte til det næste sted i byens centrum.

 

Produkt
#137 Loop Arc

Design
AART Designers

Distributør
Tjinco

Tilføj til moodboard

Urban kunst kommer nu også til live i byen! Vores LOOP-møbler er blevet forvandlet til lærreder for smukke malerier, der fremhæver det grønne miljø.

Tilføj til moodboard

Tilføj til moodboard

Tilføj til moodboard

Lad kunsten inspirere og forandre vores byrum med stil og bæredygtighed

Ubesværet snor byrumsinventaret, Loop Arc med sin buede form sig om træer, pladser og legepladser. Ved at kombinere flere Loop Arc-møbler eller Loop Corner og Loop Line, folder mulighederne sig ud for møblering af udendørs byrum i parker, skoler og diverse grønne områder