Team

Der er højt til himlen

Medarbejderne i out-sider deler virksomhedens værdier; Vi har mod og puls, der er højt til himlen i vore tanker, og vi tænder på udfordringer og elsker positive oplevelser.
Efter ca. tretten års eksistens udgøres teamet nu af ni engagerede medarbejdere, og vi har mål om at vokse, men ikke nødvendigvis at blive en stor organisation - vi vil være kernen i forretningen og ellers købe ydelser udefra.

Vi omgiver os og samarbejder med aktive, positive mennesker, som vi har tillid til og respekt for.

 

 

Ib Mogensen

Ib Mogensen er hovedaktionær, administrerende direktør og ansvarlig for udvikling.

Ib er ingeniør og har tidligere arbejdet som udviklings- og marketingdirektør i Louis Poulsen Lighting, udviklingsdirektør hos Thorn & Jakobsson og produktudvikler/projektleder ved Bang & Olufsen.

De helt åbenlyse passioner er design, lys og innovation, og Ib bokser gerne et par omgange i fritiden.

Ib Mogensen
Contact
T
+45 2261 7420

Bjørn Cronquist

Bjørn Cronquist er salgsdirektør, partner og ansvarlig for salg.

Bjørn er uddannet akademiøkonom i international marketing, og en efteruddannelse på AVT Business School og INSEAD. Han har tidligere arbejdet med salg og forretningsudvikling bl.a. hos Microsoft, TomTom, Boxer TV og Europæiske ERV.

I sin fritid er Bjørn en passioneret skiløber og aktiv i lokalpolitik.

Contact
T
+45 3030 5467

Peter Bjerrum

Peter er out-siders salgskonsulent, som håndterer det danske marked med bl.a. rådgivning i design og materialer, udbudsprojekter samt generelt salg og service.

Peter kommer med en stærk baggrund fra bygge- og anlægsbranchen, hvor han har fungeret som rådgivende konsulent på mange større byggeprojekter, hvor der skulle tænkes parkinventar eller legepladser ind.

Peter nyder at holde ferie med sin familie i sommerhuset i Odsherred, hvor han og hans kone også selv kommer fra.

Contact
T
+45 3164 7494

Maja Papic

Maja Papic er out-siders salgs – og marketingskoordinator og fokuserer hovedsagelig på vores eksportmarkeder.

Maja er cand.merc. i Design Communication Management og har tidligere arbejdet i audio- og høreapparat industrien, hvor hendes ansvarsområder dækkede over events, planlægning, salg og marketing i EMEA markeder.

Musik og dans er en del af Majas DNA. Og mottoet ’Hvor der er vilje, er der vej’ har fulgt hende i alle aspekter af hendes private og professionelle liv. 
 

Maja Papic
Contact
T
+45 6014 6080

Johnny Mikkelsen

Johnny Mikkelsen er partner og ansvarlig for logistik, ordrehåndtering og indkøb.

Johnny kommer fra computer-branchen, og har mange års erfaring indenfor bl.a. lager, logistik, indkøb, ordrehåndtering og økonomi.

I sin fritid spiller Johnny både fodbold og billard.

Johnny Mikkelsen
Contact
T
+45 4014 7494

Alice Vinkel

Alice Vinkel er partner og ansvarlig for marketing.

Alice er uddannet indenfor kommunikation og projektledelse - og har tidligere arbejdet som marketingkoordinator hos Thorn & Jakobsson og projektleder hos Phønix Tag.

Grafisk design og 'at få tingene til at ske' er en passion for Alice, som også gerne løber en hel eller halv marathon i fritiden.
Alice Vinkel
Contact
T
+45 2147 5684

Mads Lind Hauge

Mads Lind Hauge er Technical Manager og er ansvarlig for udvikling.

Mads er uddannet designingeniør og har stærke tekniske kompetencer og en kandidat med speciale indenfor lysdesign.

Han har arbejdet i forskellige brancher med fokus på design og udvikling. Mads har en stor passion for lys og musik, og er derfor også en flittig koncertgænger. Fritiden bliver brugt med familien, gerne i sommerhus.

 

Contact
T
+45 3147 4833

Adam J. Petersen

Adam er logistikkoordinator og medansvarlig for transport og logistik. Han er uddannet indenfor spedition og shipping og har erfaring med optimering af service, transport og logistik. 

Adam lægger altid en ære i sit arbejde – både på og udenfor banen. Han har nemlig en stor passion for sport og især fodbold, som han spiller i fritiden. Han rejser en del og har altid en ferie planlagt med sin kæreste.

Contact
T
+45 2494 0725