Team

Der er højt til himlen

Medarbejderne i out-sider har samme værdigrundlag som out-sider; Vi har mod og puls, der er højt til himlen i vore tanker, og vi tænder på udfordringer og elsker positive oplevelser.
Efter ca. ni års eksistens udgøres teamet nu af syv engagerede medarbejdere, og vi har mål om at vokse, men ikke nødvendigvis at blive en stor organisation - vi vil være kernen i forretningen og ellers købe ydelser udefra.

Vi omgiver os og samarbejder med aktive, positive mennesker, som vi har tillid til og respekt for.

Ib Mogensen

Ib Mogensen er hovedaktionær, administrerende direktør og ansvarlig for udvikling.

Ib er ingeniør og har tidligere arbejdet som udviklings- og marketingdirektør i Louis Poulsen Lighting, udviklingsdirektør hos Thorn & Jakobsson og produktudvikler/projektleder ved Bang & Olufsen.

De helt åbenlyse passioner er design, lys og innovation, og Ib bokser gerne et par omgange i fritiden.

Ib Mogensen
Contact
T
+45 2261 7420

Bjørn Cronquist

Bjørn Cronquist er salgsdirektør, partner og ansvarlig for salg.

Bjørn er uddannet akademiøkonom i international marketing, og en efteruddannelse på AVT Business School og INSEAD. Han har tidligere arbejdet med salg og forretningsudvikling bl.a. hos Microsoft, TomTom, Boxer TV og Europæiske ERV.

I sin fritid er Bjørn en passioneret skiløber og aktiv i lokalpolitik.

Contact
T
+45 3030 5467

Alice Vinkel

Alice Vinkel er partner og ansvarlig for marketing og salg.

Alice er uddannet indenfor kommunikation og projektledelse - og har tidligere arbejdet som marketingkoordinator hos Thorn & Jakobsson og projektleder hos Phønix Tag.

Grafisk design og 'at få tingene til at ske' er en passion for Alice, som også gerne løber en hel eller halv marathon i fritiden.
Alice Vinkel
Contact
T
+45 2147 5684

Johnny Mikkelsen

Johnny Mikkelsen er ansvarlig for logistik, ordrehåndtering og indkøb.

Johnny kommer fra computer-branchen, og har mange års erfaring indenfor bl.a. lager, logistik, indkøb, ordrehåndtering og økonomi.

I sin fritid spiller Johnny både fodbold og billard.

Johnny Mikkelsen
Contact
T
+45 4014 7494

Maja Papic

Maja Papic er out-siders salgs – og marketingskoordinator og fokuserer hovedsagelig på vores eksportmarkeder.

Maja er cand.merc. i Design Communication Management og har tidligere arbejdet i audio- og høreapparat industrien, hvor hendes ansvarsområder dækkede over events, planlægning, salg og marketing i EMEA markeder.

Musik og dans er en del af Majas DNA. Og mottoet ’Hvor der er vilje, er der vej’ har fulgt hende i alle aspekter af hendes private og professionelle liv. 
 

Maja Papic
Contact
T
+45 6014 6080

Palle Poulsen

Palle er primært out-siders ”fremskudte salgspost” vest for Storebælt, men han tager også gerne turen østpå, for at tale projekter med både de projekterende og de udførende. Palle har haft sit tidligere virke i Veksø med alt inden for produkt-/projektudvikling og salg.

Palle elsker Italien og tager både skituren og sommerferien i ”støvlelandet”.

Contact
T
+45 4030 0616

Jørgen Purup

Contact
T
+45 3016 9670

Christian Amstrup

Christian Amstrup er ansvarlig for produktudvikling og design.

Christian er uddannet cand.polyt. i industrielt design fra Aalborg Universitet. Han har arbejdet med forskellige produkttyper og har en bred interesse for produktudvikling fra vugge-til-grav. Samspillet mellem produktdesign, byrum og arkitektur er Christians indgangsvinkel til udviklingen af nye produkter.

Fritiden bruges især på fotografi, musik og opdagelsesture til ukendte steder.
 

Contact
T
+45 2681 8462

XXX

Contact
T
+45 xx xx xx xx