Designed By
En gul FitStation i et grønt areal i byrummet
Designed By

Hos GHB Design mener vi, at den arkitektoniske udformning udspringer af stedets særlige kvalitet, karakter og situation, og derfor designer vi altid i dialog med konteksten.
Hvad enten det drejer sig om planlægningsopgaver, uderum, landskaber eller byrumsinventar samtænker vi æstetik og funktionalitet med henblik på poetiske og kvalitetssikre løsninger i vores fælles rum.
Det skal være skægt at træne. Det var udgangspunktet for landskabsarkitekten Mikkel Hjort, da han udviklede det nye multitræningsanlæg, FitStation. Som tidligere eliteløber ved han, hvor meget, der skal til for at bygge kroppen op. Sammen med sin tidligere træner, nuværende partner i løbetræningsvirksomheden Running26, Thomas Nolan, satte han sig for at udvikle en træningsstation, der har 16 indbyggede træningsøvelser!
Træningsstationen blev udviklet til Herning Fodboldeksperimentarium, som havde et ønske om at skabe rammerne for et anderledes fodboldanlæg, der udfordrer brugerne på flere måder end det traditionelle fodboldanlæg gør i dag. Projektet er allerede tildelt 2 priser: Herning Byråds Bygningspræmieringspris 2011 og Den Olympiske Komites (IOC) bronzemedalje 2013

Se alle designere