Designed by
Designed by

GUSTIN LANDSKAB arbejder med urban planlægning, landskab og byrum. Vi arbejder målrettet og visionært på at skabe en bedre by – med flere oplevelser, mere poesi og mere liv. Landskabet skal være levende og lavet til mennesker – der griner, leger og lever. Alle vores projekter skabes i en symbiose mellem humor, seriøst arbejde, faglig iver, dokumenteret data og uhæmmet kreativitet. Vi har mange års erfaring – og bygger vores erfaring på en lang række af gode projekter.

Satellite blev skabt via projektet ”kærlig hilsen fra Nr. Snede”. Et projekt i Ikast/Brand Kommune, som arbejder med de unge i de små provinsbyer i Danmark. Projektet møder de unge på deres egne præmisser – og skaber et sted at mødes, hænge ud og føle sig ung.

Omdrejningspunktet er lyde, drømme og netværk. Forskellige lydlandskaber fra forskellige steder på kloden skaber drømme og nysgerrighed, mens de unge selv kan logge på satellitten via deres mobiltelefon. Herfra kan de træde ind i et netværk af drømme, lyde, poesi og kontakt til andre unge i andre små provinsbyer

Besøg GUSTIN

 

Se alle designere