Reference

Kalvebod Fælled Skole

Ørestad Syd, Danmark

Kalvebod Fælled skole er en lavenergiskole med en idræts- og bevægelsesprofil. Den er blevet et offentligt mødested i Ørestad Syd

Kalvebod Fælled Skole danner rammen om et levende fællesskab. Når skoledagen slutter, bruger forældre og beboere i området idrætssale og klasselokaler til sport, aftenkurser og samvær.

Kalvebod Fælled Skoles KKFO, ønskede 5 bordbænkesæt i varierende størrelse til skolens elever.
Bordbænkesæt skulle stå på deres indendørs balkon, hvor eleverne fra fritidsklubben kan trække ud i store og mindre grupper. Farverne er nøje afstemt ift. skolens farver indendørs.
De valgte to Plateau Picnic O i gul og tre Plateau Picnic Round i terracotta.

“På Kalvebod Fælled Skole og KKFO er vi meget glade for vores valg af borde fra outsider. Bordene bidrager til et godt miljø i skole og fritid. Det er muligt at lave gruppe arbejde i skoletid og i fritidsdelen understøtter det vores brætspilsmiljø. Udover at bordene er slidstærke er det også lækkert at man kan tilvælge farve” – Peter Kronholm, KKFO-leder.

Skolen er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter

 

Tilføj til moodboard

Tilføj til moodboard

Tilføj til moodboard

PLATEAU Picnic er et bordbænkesæt, som med sit slanke design og organiske og afrundede former skaber en behagelig kontrast i de ofte firkantede bystrukturer og rum. Fremstår nærmest som et grafisk møbel med stærke rødder i Skandinavisk designtradition. Form og størrelse giver mange siddepladser i en social formation. PLATEAU Picnic er designet i tre unikke modeller, hver med forskellig tilgængelighed, så alle kan føle sig velkomne