Reference

RHS Wisley Gardens

Surrey, England

Bæredygtig belysning i RHS Wisley Gardens med solenergi, der lyser de mørke områder op i den velbesøgte have

Royal Horticultural Society’s garden (RHS) i Wisley, Surrey er en ud af ​​fem haver, der drives af haveselskabet (RHS) og den mest besøgte have for betalende gæster i England med et gennemsnit på 1,1 millioner besøgende årligt. Wisley Gardens blev grundlagt i 1903 og er en stor have med stor variation i beplantningen, der omfatter 240 hektar. Til dette projekt blev vores lokale distributør, Artform Urban Furniture, bedt om at levere en række soldrevne lyselementer. Kravet til projektet var, at belysningen i dele af haverne skulle fungere som lede lys i mørkere områder, og her kom out-siders Point Sun og Sunstone ind i billedet.

Point Sun og Sunstone er 100% kabelfri, selvopladende og solcelledrevne lyskilder, der tilføjer stor bæredygtig værdi ud fra et miljømæssigt aspekt, fordi de udelukkende bruger vedvarende energi fra solen. Slutresultatet er, at besøgende og personale nu trygt kan finde vej rundt i haverne takket være miljøvenlig belysning.

Tilføj til moodboard

Tilføj til moodboard

Tilføj til moodboard

Point Sun er en smart solcelledrevet lys pullert, som fungerer både som lede- og atmosfærelys og leverer belysning uden behov for kabler eller tilslutning til elnettet. Ved skumringstid tænder Point Sun automatisk og spreder sit blide lys gennem aftenen og natten, justeret efter den mængde sollys, der er opsamlet i løbet af dagen. Lyset slukker igen ved daggry